donderdag 4 november 2010

Lush!

Hebben jullie de nieuwe LUSH kerstspulletjes al gezien?  Er is zoveel leuks dat ik eigenlijk alles zou willen testen/reviewen alleen is dat natuurlijk een beetje veel van het goede.

Er is voornamelijk veel leuks voor in bad in de kerstcollectie. Nu ben ik zelf meer een douchemens maar nu ik deze badspulletjes zie kan ik niet wachten om in bad te springen!

In de kerstcollectie zit o.a.:

Sugar Plum Fairy



De Sugar Plum Fairy is een figuur uit een Tsjaikovsky ballet, de Notenkraker, dat rond de kerstdagen veel wordt opgevoerd. Onze Sugar Plum Fairy bestaat uit Fairtrade Suiker, olie uit pruimenpitten, ylang ylang olie, oranjebloesem en nog veel meer andere fantastische ingredienten. Deze fee tovert droge huidjes om in zachte zoete velletjes!

Lip Dip



Er wordt altijd veel gekust in de wintermaanden, maar dat zijn nu ook net de maanden dat je lippen het zwaar te verduren hebben door kou en wind. Met als gevolg vervelende losse velletjes. Dus dit is het ultieme product om ze in topconditie te brengen, met poedersuiker, citroen, cranberry en amandelolie. Gewoon een klein beetje op een vingertop doen en dan je lippen scrubben. Smaakt heerlijk en geeft je kusklare lippen.

Satsumo Santa



Deel je bad met de Kerstman, hij zit boordevol mandarijn en bergamot olie die opwekkend werken, oranjebloesem verdrijft eventuele sombere buien zodat je stralend naar je volgende feestje gaat. Of lekker blij op de bank zit. De inspiratie voor deze Bath Ballistic komt van een Japanse traditie, ze nemen daar op Midwinternacht een heel warm bad waarin Yuzu vruchten drijven, ze geloven dat ze dankzij zo'n bad de koude winter veel beter aan kunnen. Wij genieten gewoon van de heerlijke geuren en een heerlijk bad!

Ginger Bread House



Lekker warme Bubble Bar Slice met gember (dat verwarmt) en een vleugje limoen voor een frisse geur en wat extra energie. Buchu olie zorgt voor een zweem van zwarte bessen geur. Verkruimel een stuk onder de lopende kraan voor extra lekkere bubbels.

Kerst Gezichtsreiniger



Deze reiniger doet een beetje denken aan Santa's Rice Porridge, het verse gezichtsmasker dat we vorig jaar rond de feestdagen verkochten, maar is nu... een reiniger! Bevat porseleinklei, amandelen, mandarijn en cranberries, voor een beeldschoon huidje!

Mijn vraag aan jullie is dus.... waar zouden jullie voor kiezen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten