vrijdag 12 november 2010

Biodermal PCLE crème



Wist je dat 90% van de Nederlandse vrouwen aangeeft last te hebben van huidproblemen? Het gaat dan om een gevoelige huid, vlekjes op de huid en een onrustige huid.

Op momenten dat deze kleine huidprobleempjes ontstaan, kan de huid wel wat extra stimulans en ondersteuning gebruiken. P-CL-E crème biedt dan dé oplossing. Biodermal heeft P-CL-E crème speciaal ontwikkeld om de huid met speciale behoeften te herstellen en te stimuleren. Biodermal P-CL-E crème ondersteunt het natuurlijk herstellend vermogen van de huid. P-CL-E crème is speciaal ontwikkeld voor de huid die wat extra ondersteuning kan gebruiken. P-CL-E crème spoort de huid aan om zelf weer in actie te komen. Dankzij de lichaamseigen werkstoffen en natuurlijke extracten in P-CL-E crème wordt het natuurlijk herstellend vermogen van de huid gestimuleerd. Daarnaast neutraliseert P-CL-E crème  schadelijke invloeden van buitenaf. De huid kan zo op een natuurlijke manier weer in balans komen.

Werking van Biodermal P-CL-E crème

  • Spoort de huid als het ware aan om zelf weer in actie te komen
    De natuurlijke glucoproteïnen in deze crème zijn lichaamseigen, biologische werkstoffen met revitaliserende en stimulerende eigenschappen.
  • Plantaardig Ceratonia-extract vormt een beschermend laagje op de huid
    Samen met vitamine E (een krachtige anti-oxidant, die de schadelijke effecten van vrije radicalen vermindert) helpen ze de huid zichzelf te beschermen tegen externe invloeden, en ondersteunen daarmee de natuurlijke weerstand van de huid.
  • P-CL-E crème werkt verzachtend en biedt de huid intensieve hydratatie
    De crème is bijzonder weldadig en verzorgt intensief, waardoor de huid weer in conditie komt en comfortabel en glad aanvoelt.
Ik gebruik deze crème nu al een maand en mijn huid ziet er aanzienlijk beter uit. Ik gebruik deze overigens niet als dagcrème daar heb ik de dr. Van der Hoog matterende dagcrème voor. Deze is heerlijk voor snachts!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten